Projekt EU peníze školám

  • EU peníze školám - Hardware

    Obsah interaktivních cvičení:

     

    V systému MOODLE jsou implementována interaktivní cvičení, která jsou vytvořena k učivu předmětu HARDWARE pro 1. a 2. ročnik studijního oboru 18-20-M/01 - INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE se zaměřením na PROGRAMOVÁNÍ, VÝVOJ APLIKACÍ A ROBOTIKU

    Interaktivní cvičení jsou vytvořena pro 8 tematických částí tematické oblasti HARDWARE

    1) Základní pojmy - interaktivní cvičeni ověři znalosti základnich pojmů z HARDWARE, použivaných jednotek informací, atd.

    2) Historie počítačů - interaktivní cvičení ověří znalosti studentů z historického vývoje počitačů, Von Neumannova schematu počitače a jednotlivých generací počitačů.

    3) Zdroj počítače - interaktivní cvičení ověři znalosti konektorů, které má standardní zdroj počitače.

    4) Základní deska - v této části se student nejprve seznamí pomocí interaktivního výukového cvičení se zakladní deskou počitače a jejim zadním panelem, poté pomocí interaktivního testu může přímo takto nabyté vědomosti ověřit.

    5) Procesor - interaktivní cvičení ověří základní znalosti pojmů vztahujících se k procesorům, dalši interaktivní cvičení je pak zaměřeno na vývoj procesorů Intel a jejich zakladních parametrů.

    6) Paměti RAM - v této časti se student nejprve seznamí pomocí interaktivního výukového cvičení s typy pamětí RAM používaných v počítačích, poté pomocí interaktivního testu může přímo takto nabyté vědomosti ověřit.

    7) Disketa - v této části se student nejprve seznamí pomocí interaktivního výukového cvičení s typy disket dřive použivaných v počitačích, poté pomocí interaktivního testu může přimo takto nabyté vědomosti ověřit.

    8) Pevný disk - interaktivní cvičení ověří znalosti zakladních vlastností pevných disků.

    Vstup do kurzu Vám umožní následující údaje :

    Jméno : host

    Heslo : SSpvc_695

    ( Rozlišujte velká a malá písmena )

    Přístup pro hosty
Přeskočit: Navigace

Navigace

    • StránkaPravidla pro WEB

    • StránkaE-learning a Moodle

    • StránkaNovinky

    • Kurzy

      • EU peníze školám